Ayurvedom smo opet pobedili Arteroskleroze, Hiperlipidemije, angine-pektoris-trožilne koronarne bolesti

Poštovani dr. Biliću, želim se zahvaliti za sve što ste učinili za moga supruga. Da objasnim... Moj suprug se liječi več 11 god. od teške arteroskleroze, hiperlipidemije, angine-pektoris-trožilne koronarne bolesti. Prije 10 god. su mu u žile ugradili stentove jer je klasična operacija bila prerizična s obzirom na njegovo stanje. Žile mu od rođenja imaju mali promjer, a na njih se nataložila i masnoča, pa su se začepile. Nakon prvog stenta 8 god. je bilo sve u redu, a onda se stanje naglo počelo pogoršavati. U jednoj godini bio je dvaput na restenozi stenta ugradili su mu još 4 stenta i nakon toga žile su mu opet bile 99% začepljene, bila je stvar dana kad bi dobio infarkt.

Doktori u bolnici su rekli da mora ići na klasičnu operaciju iako je visokog rizika. Ovako više nije mogao živjeti svakih 20 metara pređenih stavljao je pod jezik tinidil. Trošio je dnevno po jednu tablu tinidila plus ormidol, pigrel, ezetrol, olikard, crestor i nitrolingue. Prije 11 god. umrla mu je sestra jako mlada na operaciji premosnica bolovala je od iste bolesti.

Prije pet mjeseci došao je sin i rekao da odemo do Vas. Suprug se tako dugo kod Vas i liječi i osjeća se odlično. Više ne pije niti jedan lijek iz bolnice. Po cijele dane radi, vozi bicikl i uopće se ne umara. Išao je u bolnicu na ergometriju koja je bila uredna i pokazala da su sve žile pročiščene. Izhodao je traku do kraja pod punim opterečenjem.

On se sada osjeća odlično, živi punim plučima, a to može zahvaliti samo Vama doktore Biliću. Puno, puno Vam hvala što ste nam omogučili da i dalje živimo s našom djecom i unucima.

S poštovanjem, Vaši Željko i Ljiljana Horvat iz Kloštar Ivanića
Vrsta iskustva: