Biorezonantna dijagnostika
metatron

Metatron

Istraživači u Institutu su stvorili sustav, koji omogućuje traganje za bilo kakvim stanjem u tijelu kroz promjene u valnim karakteristikama tkiva u tijelu. Nelinearni sustavi analize (NLS) su najnaprednije informacijske tehnologije dostupne u ovom stoljeću, a mogu se smatrati najizvanrednijim i najnaprednijim dostignućem moderne prirodne znanosti.  Dijagnostička oprema je temeljena na spektralnoj analizi u vrtlogu magnetskog polja bilo kojeg biološkog objekta. To je prilično jedinstveno i neusporedivo u svijetu danas.

Hardver-softver sistem "METATRON" razvijen u Institutu za Praktičnu Psihofiziku omogućava proizvodnju bioelektričke aktivnosti neurona mozga. S ovim aktivnostima kao pozadinom postaje moguće pojedinačno pojačati, proširiti signale koji su jedva prepoznatljivi protiv statističke fluktuacije, a zatim izolirati i dekodirati podatke koje oni sadrže.

"METATRON" sustav uzima oslonac ovoga zračenja upravo tamo gdje je nastalo kako bi se onda dekodirali i prikazali na zaslonu računala gdje je virtualni model organa prikazan u određenim bojama.

Računalni modeli također daju liječnicima trodimenzionmalnu projekciju unutarnjih organa. Obojene oznake smještene na slike olakšavaju liječniku utvrđivanje mjesta patološkog procesa. Moguće je procijeniti proces raspada tih bioloških struktura, i napraviti prognozu, uspoređujući raspon boja i njihovih oznaka i njihov poredak na računalnom modelu organa, koristeći dinamiku njihove promijene u određenom vremenskom razdoblju.

Kako bi se patologija odredila na određenom području potrebno je istražiti dublje razine organa sve dok se na pronađe nidus (tkivo kao podloga za tumore i druge bolesti)i to je prikazano na zaslonu računala.

Program sadrži mnogo grafova patoloških procesa sa svim progresivnim stadijima prikazanim s dobi, spolom, krvnom grupom i drugim varijacijama uzetima u obzir. Nakon čitanja frekvencije karakteristike biološkog objekta pod istraživanjem, sustav uspoređuje stupanj njegove spektralne sličnosti sa zdravim ili patološki zahvaćenim tkivom ili tkivom zahavćenim infekcijom. U slučaju da su procesi slični, dijagnostički virtualni način omogućuje iznošenje različitih dijagnoza procesa.

Još jedna prekrasna prilika koju nudi NLS-analiza je medicinsko testiranje. Sustav pruža jedinstvenu priliku snimanja učestalosti promjena i dodaje ih tisućama već onima zadržanih u bazi podataka. Sustav zatim traži lijek koji ima najbliže spektralne karakteristike patološkog procesa i odabire najučinkovitiji lijek.

Čak i u onim rijetkim slučajevima kada su klinički simptomi vrlo karakteristični, NLS dijagnostika omogućava gledanje dodatnih informacija o amplitudi nedostatka i prosudbu o prognozi. U većini slučajeva to je glavno značenje za brzu prognozu i pravi odabir lječenja.

NLS metoda je poboljšana ne samo putem uvođenja novih tehničkih izuma, nego i programa. Jednostavne kirurške manipulacije, kao što je biopsija, dugo vremena se provode pomoću ultrazvuka, fluoroskopije i računalne tomografije. Now biopsy can also be controlled by NLS. Sada 'biopsija' također može biti obavljena NLS-om.

Troškovi NLS dijagnostičkih sustava je mnogo niža od cijene drugih hardverskih dijagnostičkih metoda.

Metapathia GR Hunter (lovac) je novi, revolucionarni korak u stvaranju softvera. Stotine virtualnih modela, počevši s brojem kromosoma, DNA i stanice i do modela organa i zglobova, su dodane u Metapathia GR Hunter (lovac).

Najznačajniji dodatak Metapathia GR Hunter - je modul zvan lovac, koji omogućava onkološka otkrivanja u ranim fazama. Svi su simboli vizualni i lako zapamtljivi.

Metapathia GR Hunter zajedno s novim modelima "METATRON"-a smatraju se vođama u nelinearno dijagnostičkoj sferi, i medicinski certifikat omogućava korištenje sustava posvuda.

Glavna značajka Metapathia GR Hunter softvera je funkcija "trodimenzionalno skeniranje", koja omogućuje da se automatski pronađe mjesto gdje se tumor pojavio, naslijeđene bolesti, itd. i da se pronađe razlog pojavljivanja na razini genoma, prolazeći jedan za drugim histološke presjeke , citološke presjeke, kromosomske setove, odvojene kromosome, i otići dublje u fragmenate DNA spirala.

Tijekom istraživanja sve promjene u tkivima se objave na velikim presjecima, a zatim se provode i istraživanja histoloških presjeka odabranih tkiva u mjestu glavnih patoloških promjena. Potom, nakon istraživanja histoloških presjeka odvija se i pretraživanje važnih promijenjenih stanica kako bi se našle promjene u strukturi stanica. Ovaj algoritam zatim odlazi na razine kromosomskih skupina, tražeći promjene u odvojenim kromosomima, nakon toga počinje istraživanje DNA spirala. Također korisnik može vidjeti provođenje istraživanja višestrukih topoloških slika i metastatičkih bolesti. To omogućava dodatna istraživanja metastaze u drugim organima. Istraživanja se zadržavaju u automatskom obliku i korisnik može prekinuti istraživanje u svakom trenutku.

Vrlo značajno je da metatron ima mogućnosti za metaterapiju šaljući pozitivne impulse mozgu, a mozak dalje oboljelom organu da se počne ponašati kao da je zdrav i tako ubrzava proces liječenja ili pak dovodi do konačnog izlječenja. Ima isto tako mogućnost izrade homeopatskih lijekova izrađujući matrice za točno određeni organ ili stanicu i to sposobnosti konkurentske dijagnostičke medicinske opreme.

 Skupina bolesti

Pouzdanost rane dijagnostike* (%)

 "METATRON"

Ultrazvučni skener «Aloka SSD-5000/5500»

Računalna tomografija «ItalRay Clinomat»

 Magnet-rezonancija  «Picker-Philips»

 Gastroenterologija

74-86%

24-28%

19-23%

30-34%

Pulmonologija

65-72%

9-14%

10-13%

23-31%

Ginekologija

78-82%

16-18%

14-16%

21-25%

Endokrinologija

52-65%

7-9%

11-14%

13-16%

 Onkologija

38-42%

6-8%

12-16%

18-23%

Za razliku od drugih metoda hardver dijagnostike, „Metatron" sustav može otkriti rane faze patoloških procesa prije nego se kliničke manifestacije pojave, koje teško mogu biti otkrivene drugim metodama dijagnostike, kao što su ultrazvuk, računalna tomografija i NMR. Sustav je siguran za ljude.

Vrsta usluge: 

 

Naručite ovu uslugu u Bio-Rami:

 

Iznos dogovorene usluge ukoliko želite možete platiti i online:

HRK