Dr. Chen

Čaj za meridijane jetre

čaj za meridijane jetre
39,90 Kn

adržaj pakiranja: 20 filtarskih vrećica od 2 g.

Sastojci: ekstrakt mlijeka čička, schisandra voće, korijen sladića, cvijet hibiskusa, cimet, klinčić.

Čaj za meridi. Bubrega

čaj a meridijane bubrega
39,90 Kn

Sadržaj pakiranja: 20 filtarskih vrećica od 2,5 g.

Sastojci:  japansko voće, cvijet šafrana, lišće koprive, korijen astragala (Astragalus membranaceus), schizandra voće, preslica, cikla u prahu, sladić u prahu.

Sastojci ove čajne mješavine temeljene na  holističkoj medicini  mogu doprinijeti oporavku CHI (či) energije bubrega, potaknuti  cirkulaciju i čišćenje organa.

Čaj Shi Lin Tong

she ling ton čaj za meridianen metre i bubrega
39,90 Kn

Čaj za regeneraciju bubrega, žuči i jetre, 20 vrećica X 2 g (40 g)

Sastav: kukuruzna stigma, mlijeko čička, encijan.

Kod pripreme čaja važno je pustiti vrećicu čaja da odstoji minutu u hladnoj vodi, zatim je stavljamo u 300 ml kipuće vode da odstoji 10 do 15 minuta.

Formula ovog čaja sastoji se od bilja i japanskog slatkog čaja koji je posebno formuliran za rad mjehura i jetre. Njegova redovita uporaba štiti jetru, detoksicira cijeli organizam, sprečava stvaranje kamenca u bubrezima i mjehuru.
 

Immungold Ampule

77,00 Kn

Imunitet je složen sistem zaštite našeg tijela od štetnih vanjskih utjecaja (bakterija, virusa i parazita). Slaba i jednolična prehrana ga može oslabiti. Zato je važno da mu pružite sve potrebne vitamine i minerale da uredno odrađuje svoj posao.

Sok Goji+Vitamin C

Sok Goji + Vitamin C
40,00 Kn

Goji bobice (lycium barbarum) koju zbog tvari koje dižu količinu seratonina (hormona sreće) u krvi, još zovu bobicom sreće, porijeklom je iz središnje Azije.

Od davnina ova biljka se smatra plodom zdravlja, ljepote, vitalnosti i dugovječnosti. Radi mnoštva antioskidanasa, vitamina A, B, D, P te čak 11 karotenoida koji uključuju beta-karoten, flavonoide, polisaharide i zeaksantine goji bobice se koriste za usporavanje starenja i dizanje imuniteta. S toga utječu na poboljšanje zdravlja organizma te se dodaju prehrani u razne svrhe.

Djevičanski čaj

djevicanski čaj za mršavljenje
48,99 Kn

Sastav: ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt lišća sene, Garcinia cambogia, lišće trputca, list perile.

Čaj za meridi. trbuha

čaj za meridijane trbuha
39,90 Kn27,93 Kn

Sadržaj pakiranja: 20 filtarskih vrećica od 2,5 g.