Planet BIO

Maca u kapsulama 100g

maca u kapsulama
152,90 Kn

Maca (izgovara se maka) prah se koristi već tisućama godina zbog svojih iznimno ljekovitih i hranjivih svojstava.

Zbog svih blagodati koje pruža čovjeku svrstana je u kategoriju superhrana. Njen korijen je stoljećima za domoroce izvor snage i plodnosti. Nakon konkvistade, Španjolci su macu donijeli u svoju domovinu, upoznavši tako i Europu s ovom biljkom.

Maca u prahu BIO

maca u prahu,hormoni
62,00 Kn

Maca (lat. Lepidium meyenii) je dvogodišnja biljka iz porodice Cruciferae, podrijetlom iz visokih Andi u Peruu. Njezin hipokotil (najniži dio stabljike) se koristi kao gomoljasto povrće i medicinska biljka već više od tisuću godina od domorodačkog stanovništva u Andama. Maca se tamo koristio kao osnovni dio svakodnevne prehrane kao bogat izvor ugljikohidrata, u okružju u kojem uspijeva jako malo usjeva. Maca najbolje uspijeva na nadmorskoj visini od 4000 metara i podnosi jako niske temperature, mraz, snažan vjetar i sunčevu svjetlost.

Ashwagandha u prahu

ahwagandha u prahu
80,00 Kn

Ashwagandha (lat. Withania somnifera) je višegodišnja biljka iz porodice velebilje (Solanaceae). Grmolikog je oblika, visine u prosjeku između 35 i 75 centimetara, te izvorno raste u suhim dijelovima Indije. Još poznata kao Indijski ginseng ili zimska trešnja, ashwagandha ima jajoliko dlakavo lišće, malene zelene cvjetove i crveno voće. Njezino gomoljasto korijenje se koristi u Ayurvedskoj medicini već više od tisuću godina i jedini su sastojak ashwagandhe u prahu. Ashwagandha je dugo vremena poznata kao jedna od najvažnijih Ayurvedskih biljaka u Indiji.

Ashwagandha u kaps.

ashwagandha u kapsulama
159,00 Kn

Ashwagandha je dugo vremena poznata kao jedna od najvažnijih Ayurvedskih biljaka u Indiji. Cijela biljka igra važnu ulogu u njihovoj tradicionalnoj medicini, dok se u zapadnim zemljama koristi samo gomoljasto korijenje. PlanetBIO ashwagandha se sastoji od sušenog i mljevenog korijenja biljke ashwagandhe koja uzgaja po strogim standardima organskog uzgoja.

Koštice marelice

koštice marelice,karcinom
53,46 Kn
Marelica, lat. Prunus armeniaca, je voćka koja se uzgaja prvenstveno zbog svojih slatkih plodova. Marelice osim što su ukusne ujedno su hranjive jer su bogate prirodnim šećerima, vlaknima i beta karotenom. Njihova narančasta pulpa okružuje tvrdu i čvrstu jezgru unutar koje se nalazi samo jedna koštica – koštica marelice. U starijim vremenima, najčešće su tu košticu jela djeca, danas ta 'igra' nestaje, barem u Europi.