Ashwagandha u kaps.
159,00 Kn
Vrsta proizvoda: 
Brend: 

Detalji o proizvodu:

Ashwagandha je dugo vremena poznata kao jedna od najvažnijih Ayurvedskih biljaka u Indiji. Cijela biljka igra važnu ulogu u njihovoj tradicionalnoj medicini, dok se u zapadnim zemljama koristi samo gomoljasto korijenje. PlanetBIO ashwagandha se sastoji od sušenog i mljevenog korijenja biljke ashwagandhe koja uzgaja po strogim standardima organskog uzgoja. Kapsule su dobivene od hipromeloze, celulozne supstance koja je prikladna za konzumaciju vegetarijancima i veganima.

PlanetBIO ashwagandha u kapsulama je namijenjena prvenstveno onima koji ne vole gorak okus PlanetBIO ashwagandhe u prahu. Kapsule se mogu popiti s vodom, sokom ili smoothie-jem. Preporučena dnevna doza je 6 kapsula na prazan želudac, po mogućnosti ujutro.

Upozorenje: Iako je ashwagandha u prahu generalno siguran proizvod, upozoravaju se trudnice da ju ne koriste zbog nedovoljno istraživanja. Ljudi koji pate od problema sa štitnjačom ili koriste kortikosteroidne lijekove bi ju također trebali izbjegavati iz istog razloga. Iako se ashwagandha dugo vremena koristi kao adaptogen, neka od nedavnih istraživanja pokazuju negativne učinke kod hipertireoze jer može potaknuti dodatno lučenje hormona štitnjače.

Dodatak prehrani

Sastojci: 100% korijen ashwagandhe (lat. withania somnifera) u prahu, 1 kapsula sadržava 500mg korijena ashwagandhe u prahu,kapsula je od hipromeloze biljnog podrijetla. Pakirano u okolini s prisutnim orašastim plodovima i sezamom.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi: 3g praha korijena ashwagandhe u prahu.

Način upotrebe: 6 kapsula (=3g praha) popiti s vodom ili sokom.

Zemlja podrijetla: Indija.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži.

Način čuvanja: čuvati na sobnoj temperaturi, a nakon otvaranja čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Napomena:čuvati od dohvata male djece.

Upozorenje: trudnice, osobe koje uzimaju kortikosteroidne lijekove i osobe koje imaju zdravstvenih problema sa štitnjačom ili uzimaju lijekove za štitnjaču ne smiju konzumirati ovaj proizvod.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g (3g) proizvoda: energetska vrijednost 847kj/203kcal (25kj/6kcal), bjelančevine 3.3g (0.1g), ugljikohidrati 46.7g (1.4g),(od čega šećeri 0g(0g)),masti 0.3g (0.01g)-(od toga 
zasićene 0g(0g)), vlakna 45g (1.35g), Natrij 0g (0g).