Iskustva

Poštovani, iznimno sam zadovoljna Citrofit kapima koje u posljednja tri mjeseca koristi moja djevojčica koja je bila svakih dva tjedna bolesna, ali kako je koristila kapi počela se oporavljati i evo u ta tri mjeseca još nije bila bolesna. Počela je jesti, krvna slika je odlična i mi smo jako sretni.

Marija Miholić

Dragi doktore od srca Vam hvala što ste moju mamu spasili od sigurne smrti. Prije 20 mjeseci mama je prvi put operirala najzloćudniji tumor mozga glioblastom. Doktori su joj dali od tada 14 mjeseci života. Rekli su da joj ništa više ne može pomoći, da se tumor širi i da pomoći više nema. Nalazi od CT-a i magnetske koje je radila, niti jedan nije bio dobar. Pošto smo znali da je klasična medicina digla ruke od nje, krenuli smo doktoru Dinku. Već nakon mjesec dana njegovog liječenja mami je bilo puno bolje. CT u bolnici pokazao je da je nalaz dobar. Nastavili smo dolaziti te i poslije 6 mjeseci što su doktori rekli da mama neće doživjeti, mama im je došla na magnetsku rezonancu. Kada je došla doktoru koji ju je operirao nije mogao vjerovati da je mama živa i rekao joj je kako dobro izgleda, a nalaz iznenađujuće dobar. Hvala doktore što je ovdje sve tako ljudski pristupačno. Možemo sa vama pričati najnormalnije, nema dosadnih doktorskih objašnjenja od kojih na kraju ne znaš nista, tu sve saznaš odmah, nema dosadnih pretraga na koje se čeka. Hvala Vama i vašem osoblju na vašoj dobroti.

Vaša Marija Posilović i kćer Dragica i Marijana.

Moja majka je nosila dvije vrste naočala, jedne za blizu, jedne za daljinu. Čim su mi preporučili bio ramine naočale, kupila sam ih. Bila je komična koliko nije vjerovala u njih ali nakon MALO VREMENA nošenja, skinula je dioptriju i obične naočale bacila. Sad ih ona svima kupuje za poklon i priča o njima,zbilja su izvrsne!

P.A

Nedavno sam naručila rupičaste naočale i oduševljena sam. Imam kratkovidnost skoro -4,75 i astigmatizam i još neki poremećaj očiju. Čim sam stavila rupičaste naočale na oči odmah sam počela dobivati oštru i jasnu sliku predmeta što bez klasičnih naočala do sad nije bilo moguće. I mama je isprobala i odmah mi ih je uzela jer se dogodilo da s njima jasno vidi predmete što ju je oduševilo pa je rekla da će i sebi jedne naručiti. Da ne zaboravim da sam ih dala i susjedi koja nosi naočale i ona je odmah primjetila da naočale funkcioniraju. Hvala vam neizmjerno!

Uslijed reumatoidnog artritisa imao sam jake bolove po zglobovima naročito šaka. Nakon pregleda, savjeta prehrane, ayurveskih preparata sada su mi bolovi potpuno nestali a sam pregled kod klasičnog liječnika je pokazao znatno poboljšanje.

J.B

Imam 80 godina, već godinama dolazim u Bioramu na masaže i moram reći da se osjećam bolje nego prije 20 godina. Mogu sve raditi po kući i svom malom vrtu. Stvarno imaju čarobne ruke, čim me dotaknu već se opustim, a sve napetosti samo odlaze.

Zahvalna Baka iz susjedstva

Radeći svoje sezonske poslove na polju uklještilo me u kičmi, nisam se mogao pomaknuti. Susjedi su me odveli kod gospodina Bilića i njegovog sina koji su me odmah primili bez ikakvog čekanja postavili na stol, dobro izmasirali, te istegnuli uzduž i popreko tako da je sve lupalo u kostima, ali na kraju sam se ustao I nisam mogao vjerovati, hodam i sagnem se kao da ništa nije ni bilo. Da nisam probao ne bih ni vjerovao, čudno ali evo djelotvorno.

Jako zahvalan!

Seljo

Moj sin je redovito mokrio u krevet već šestu godinu za redom. Pokušavali smo zajedno sa mojim suprugom i majkom pronaći rješenja kod liječnika, raznih alternativaca i hvala bogu da je majka čula za gospodina Bilića od svoje prijateljice koja je bila kod njega i uspješno riješila svoje probleme. Zajedno sa suprugom posjetili smo gospodina Bilića koji je obavio razgovor sa nama, te pregledao naše dijete. Dolazio je na par tretmana i u vremenskom razmaku od 50-ak dana mokrenje je nestalo i nije se više javilo. Moram reći da su bila i premještanja soba I kreveta između svih nas u kući i fala Bogu svima nama je samo bolje. Zahvalni roditelji.

Imala sam teške višegodišnje alergije, teško disala i nisam znala više što jesti i piti.
Gospodin Bilić me ljubazno pregledao, obavio razgovor sa mnom, te preporučio par biljnih preparata koji su mi pomogli da očistim tijelo u cjelosti, ojačam svoju jetru i evo već treću godinu nemam problema sa alergijama od kojih je najteža bila alergija na sunce. Hvala gospodinu Biliću i Bogu što imamo tako dobre i sposobne ljude.

L.P

Ovo pismo pišem kako bih potakla mnoge druge na prirodni način liječenja, jer inače nikako na drugi način nisam mogla riješiti svoje dugogodišnje probleme, teške glavobolje (migrene), začepljeni sinusi, teške noge, brzo umaranje, neprestano naotečene noge. Kroz par tretmana kao što su shirodare, jako “pažljive masaže”, citrofit, kalinji i još neke biljke sve nabrojane tegobe su nestale na moje veliko čuđenje i oduševljenje. Sada redovito odlazim u Bio-Ramu na “pažljive masaže”, povremeno shirodare i jako se dobro osjećam bez obzira na moje srednje godine.

- Imao sam dugogodišnje probleme sa probavom, kao da stalno imam kamenje u stomaku, redovite bolove, skoro svaki dan sam radi toga bio mrzovoljan, bio prost na riječima, nisam imao volje započeti novi dan. Čuo sam za gospodina Bilića da radi čuda, pa rekao sebi, nemam što izgubiti. Samo na pregledu taj čovjek je sve ustanovio što me muči i kako on kaže, najbitnije da su nađeni uzroci. Savjetima u prehrani, načinu razmišljanja, famozni citrofit i svega dva tretmana sve je nestalo kao da nikada nije ni bilo. Zahvaljujem se gospodinu Biliću i želim mu mnogo uspjeha u daljnjem radu.

J.V

Ovom prilikom se želim zahvaliti mr.sc. Dinku Biliću i naravno ayurvedskoj medicini koja je tako naizgled jednostavna i ljudska, bar sam ja tako stekla dojam. Naime pregled je jako ljubazan, bezbolan, nema pikanja, nema čekanja za razne analize ili preglede, tako se sve osjećajno radi, jednostavno sam oduševljena.

Sve tegobe koje sam imala su ustanovljene prilikom pregleda, a uz to još i mnogo toga je otkriveno kao moje emocije, stanje moje psihe koje sam vješto prikrivala godinama. Sami tretmani su bili tako ugodni i prirodni te sam se već tokom njih osjećala puno bolje, voljena i zbrinuta. Samo nakon par dana mnoge tegobe koje sam imala su nestale, kao kronični umor, fleke na leđima i rukama, neprestani bolovi u trbuhu, mutan vid mi je nestao, bolje sam disala.
Još jednom veliko hvala.

A.P

Trebao sam operirati krajnike jer su bile jako učestale upale i infekcije, ali sa vašim citrofitom sada sam skroz dobro, imunitet mi je puno jači i dobro se osjećam, hvala vam na njegovoj preporuci, a ja ga preporučam i drugima.

Ž.O

Od kada koristim vaš preparat Citrofit nemam više probavnih smetnji, stolica mi je redovita svaki dan u isto vrijeme, hvala.

V.P

-Na vaš savjet uzimala sam citrofit i kalinji i alergije su se odmah smanjile a nakon nekog vremena i povukle, puno hvala.

-Redovitim uzimanjem citrofita porodica i ja više nismo prehlađeni svaki tren i svaka upala nam jako brzo prođe. Citrofit je jako dobra stvar, hvala.
-Redovitim uzimanjem kalinjija više ne uzimam nikakve lijekove za regulaciju tlaka, sada je normalan, a uz to sam i smirenija.

-Svake godine ja i cijela porodica smo bili i više puta prehlađeni, redovite gripe, općenito veliki pad imuniteta je bio u cijeloj porodici. Redovitim uzimanjem citrofita, gripa se već dvije godine nije pojavila niti kod nijednog člana porodice, a ako se jave manje prehlade jako brzo nestanu, puno hvala vama i vašoj tvrtki što imate za nas čudestan dar prirode CITROFIT.

-Za vijeme gripa, pa čak i zadnje «svinjske» cijela moja porodica nije bili zaražena niti smo imali strah da će nam se išta dogoditi, citrofit bi svatko trebao imati u svojoj kućnoj ljekarni. Hvala vam na citrofitu i drugim vašim proizvodima koji su uistinu divni, prirodni i jako efikasni.

-Svi moji ukućani su počeli koristiti vaš Citrofit od kako sam se riješila crvenila i otvorenih rana na nogama, svi smo sretni jer nam je imunitet sada puno jači, od srca vam hvala.

M.P

Godinama sam imala problema sa escherichia coli. Nakon 40 dana redovnog uzimanja citrofita ona je nestala. Jako sam sretna i zahvalna.

V.M

Djetetu je dijagnosticirana gnojna angina. Davala sam mu 3x15 kapi Citrofita, i već u roku od dva dana gnojna angina se povukla, ali sam nastavila davati istu dozu, i na slijedećoj kontroli za par dana dijete je bilo zdravo. Lječnici nisu mogli vjerovati da se gnojna angina u potpunosti povukla, puno hvala na izlječenju. Svima preporučam Citrofit i znam da će te biti jako zadovoljni.

I.B

Ujutro sam trebao imati poslovni sastanak, a tu večer me tresla groznica s temperaturom. Popio sam 70 kapi Citrofita, prvo je mene "zdrmalo", ubrzo sam zaspao i ujutro bio svjež i sposoban za sastanak. Mislim da na takvu količinu i gorčinu niti jedna bakterija ne može preživjeti. Zahvalan sam što se takav proizvod nalazi na našem tržištu.

B.R

Poštovani dr. Biliću, želim se zahvaliti za sve što ste učinili za moga supruga. Da objasnim... Moj suprug se liječi več 11 god. od teške arteroskleroze, hiperlipidemije, angine-pektoris-trožilne koronarne bolesti. Prije 10 god. su mu u žile ugradili stentove jer je klasična operacija bila prerizična s obzirom na njegovo stanje. Žile mu od rođenja imaju mali promjer, a na njih se nataložila i masnoča, pa su se začepile. Nakon prvog stenta 8 god. je bilo sve u redu, a onda se stanje naglo počelo pogoršavati. U jednoj godini bio je dvaput na restenozi stenta ugradili su mu još 4 stenta i nakon toga žile su mu opet bile 99% začepljene, bila je stvar dana kad bi dobio infarkt.

Doktori u bolnici su rekli da mora ići na klasičnu operaciju iako je visokog rizika. Ovako više nije mogao živjeti svakih 20 metara pređenih stavljao je pod jezik tinidil. Trošio je dnevno po jednu tablu tinidila plus ormidol, pigrel, ezetrol, olikard, crestor i nitrolingue. Prije 11 god. umrla mu je sestra jako mlada na operaciji premosnica bolovala je od iste bolesti.

Prije pet mjeseci došao je sin i rekao da odemo do Vas. Suprug se tako dugo kod Vas i liječi i osjeća se odlično. Više ne pije niti jedan lijek iz bolnice. Po cijele dane radi, vozi bicikl i uopće se ne umara. Išao je u bolnicu na ergometriju koja je bila uredna i pokazala da su sve žile pročiščene. Izhodao je traku do kraja pod punim opterečenjem.

On se sada osjeća odlično, živi punim plučima, a to može zahvaliti samo Vama doktore Biliću. Puno, puno Vam hvala što ste nam omogučili da i dalje živimo s našom djecom i unucima.

S poštovanjem, Vaši Željko i Ljiljana Horvat iz Kloštar Ivanića

Dragi moji, hvala Vam od srca na ovom genijalnom proizvodu. Ja sam godinama imala problema sa E.coli i C.albicans, posjetila sam gomilu liječnika i popila tonu antibiotika uz korištenje vaginaleta i baš kad sam počela gubiti svu nadu da ću ikad ponovno biti zdrava u biljnoj apoteci Aloe Vera u Splitu sam naišla na CITROFIT.

Cijela 4 DANA bila su potrebna da ozdravim! Baš kao što mi je rekla magistra prilikom kupnje, a ja joj nisam povjerovala. Ali istina je, ove su kapi čudotvorne.
A što Vam još reći osim –od srca hvala! Ja sam svoje poznanice sa ovakvim problemima već informirala o ovom čudesnom lijeku i naravno ozdravile su.

Probajte ostaviti koju brošuricu po splitskim ginekološkim ordinacijama, naime mnoge žene i djevojke ovdje imaju takvih problema i nažalost sve prolaze isti mučan put poput mene, a neke se nikad i ne izliječe. Mnogi liječnici ne žele priznati da je narodna medicina daleko učinkovitija od mora antibiotika koje su mnoge žene prisiljene piti, rezultati su uvijek kratkotrajni (jojo efekt).

Snježana R.

 Otkada smo napravili vastu korekciju prema vašim uputama dogodilo se prilično puno toga: veća harmonija u obitelji, promijenio sam posao (dobio šefovsko mjesto, no na to gledam samo kao korak na putu...

(Jako je poučno), bili smo 2 tjedna na yoga retreatu, redovito meditiramo, supruga je puno zadovoljnija i opuštenija na poslu. A djeca su naravno super. Sve u svemu, jako nam je drago što smo se odlučili na vastu konzultaciju kod vas.

Alexadar