Iskustva korisnika usluga

Izlječenje Tumora mozga Glioblastom

Dragi doktore od srca Vam hvala što ste moju mamu spasili od sigurne smrti. Prije 20 mjeseci mama je prvi put operirala najzloćudniji tumor mozga glioblastom. Doktori su joj dali od tada 14 mjeseci života. Rekli su da joj ništa više ne može pomoći, da se tumor širi i da pomoći više nema. Nalazi od CT-a i magnetske koje je radila, niti jedan nije bio dobar. Pošto smo znali da je klasična medicina digla ruke od nje, krenuli smo doktoru Dinku. Već nakon mjesec dana njegovog liječenja mami je bilo puno bolje. CT u bolnici pokazao je da je nalaz dobar.

Vaša Marija Posilović i kćer Dragica i Marijana.

Bolovi u zglobovima potpuno nestaju

Uslijed reumatoidnog artritisa imao sam jake bolove po zglobovima naročito šaka. Nakon pregleda, savjeta prehrane, ayurveskih preparata sada su mi bolovi potpuno nestali a sam pregled kod klasičnog liječnika je pokazao znatno poboljšanje.

J.B

Masaže vraćaju mladost vašem tjelu

Imam 80 godina, već godinama dolazim u Bioramu na masaže i moram reći da se osjećam bolje nego prije 20 godina. Mogu sve raditi po kući i svom malom vrtu. Stvarno imaju čarobne ruke, čim me dotaknu već se opustim, a sve napetosti samo odlaze.

Zahvalna Baka iz susjedstva

Uklještenje u kičmi riješivo u jednom tretmanu zahvaljujući ayurvedskoj masaži

Radeći svoje sezonske poslove na polju uklještilo me u kičmi, nisam se mogao pomaknuti. Susjedi su me odveli kod gospodina Bilića i njegovog sina koji su me odmah primili bez ikakvog čekanja postavili na stol, dobro izmasirali, te istegnuli uzduž i popreko tako da je sve lupalo u kostima, ali na kraju sam se ustao I nisam mogao vjerovati, hodam i sagnem se kao da ništa nije ni bilo. Da nisam probao ne bih ni vjerovao, čudno ali evo djelotvorno.

Jako zahvalan!

Seljo

Mokrenje u krevetu riješeno u potpunosti

Moj sin je redovito mokrio u krevet već šestu godinu za redom. Pokušavali smo zajedno sa mojim suprugom i majkom pronaći rješenja kod liječnika, raznih alternativaca i hvala bogu da je majka čula za gospodina Bilića od svoje prijateljice koja je bila kod njega i uspješno riješila svoje probleme. Zajedno sa suprugom posjetili smo gospodina Bilića koji je obavio razgovor sa nama, te pregledao naše dijete. Dolazio je na par tretmana i u vremenskom razmaku od 50-ak dana mokrenje je nestalo i nije se više javilo.

Astma, alergije

Imala sam teške višegodišnje alergije, teško disala i nisam znala više što jesti i piti.
Gospodin Bilić me ljubazno pregledao, obavio razgovor sa mnom, te preporučio par biljnih preparata koji su mi pomogli da očistim tijelo u cjelosti, ojačam svoju jetru i evo već treću godinu nemam problema sa alergijama od kojih je najteža bila alergija na sunce. Hvala gospodinu Biliću i Bogu što imamo tako dobre i sposobne ljude.

L.P

Zahvalan doktoru i prirodnoj medicini

Ovo pismo pišem kako bih potakla mnoge druge na prirodni način liječenja, jer inače nikako na drugi način nisam mogla riješiti svoje dugogodišnje probleme, teške glavobolje (migrene), začepljeni sinusi, teške noge, brzo umaranje, neprestano naotečene noge. Kroz par tretmana kao što su shirodare, jako “pažljive masaže”, citrofit, kalinji i još neke biljke sve nabrojane tegobe su nestale na moje veliko čuđenje i oduševljenje. Sada redovito odlazim u Bio-Ramu na “pažljive masaže”, povremeno shirodare i jako se dobro osjećam bez obzira na moje srednje godine.

J.V

Zahvale Ayurvedskoj medicini

Ovom prilikom se želim zahvaliti mr.sc. Dinku Biliću i naravno ayurvedskoj medicini koja je tako naizgled jednostavna i ljudska, bar sam ja tako stekla dojam. Naime pregled je jako ljubazan, bezbolan, nema pikanja, nema čekanja za razne analize ili preglede, tako se sve osjećajno radi, jednostavno sam oduševljena.

A.P

Ayurvedom smo opet pobedili Arteroskleroze, Hiperlipidemije, angine-pektoris-trožilne koronarne bolesti

Poštovani dr. Biliću, želim se zahvaliti za sve što ste učinili za moga supruga. Da objasnim... Moj suprug se liječi več 11 god. od teške arteroskleroze, hiperlipidemije, angine-pektoris-trožilne koronarne bolesti. Prije 10 god. su mu u žile ugradili stentove jer je klasična operacija bila prerizična s obzirom na njegovo stanje. Žile mu od rođenja imaju mali promjer, a na njih se nataložila i masnoča, pa su se začepile. Nakon prvog stenta 8 god. je bilo sve u redu, a onda se stanje naglo počelo pogoršavati.

S poštovanjem, Vaši Željko i Ljiljana Horvat iz Kloštar Ivanića

Sretna obitelj nakon Vastu korekcije doma

 Otkada smo napravili vastu korekciju prema vašim uputama dogodilo se prilično puno toga: veća harmonija u obitelji, promijenio sam posao (dobio šefovsko mjesto, no na to gledam samo kao korak na putu...

(Jako je poučno), bili smo 2 tjedna na yoga retreatu, redovito meditiramo, supruga je puno zadovoljnija i opuštenija na poslu. A djeca su naravno super. Sve u svemu, jako nam je drago što smo se odlučili na vastu konzultaciju kod vas.

Alexadar