Iskustva kupaca proizvoda

Bolesti nestaju uz pomoć kapi Citrofita

Poštovani, iznimno sam zadovoljna Citrofit kapima koje u posljednja tri mjeseca koristi moja djevojčica koja je bila svakih dva tjedna bolesna, ali kako je koristila kapi počela se oporavljati i evo u ta tri mjeseca još nije bila bolesna. Počela je jesti, krvna slika je odlična i mi smo jako sretni.

Marija Miholić

Djelovornost rupičastih naočala

Moja majka je nosila dvije vrste naočala, jedne za blizu, jedne za daljinu. Čim su mi preporučili bio ramine naočale, kupila sam ih. Bila je komična koliko nije vjerovala u njih ali nakon MALO VREMENA nošenja, skinula je dioptriju i obične naočale bacila. Sad ih ona svima kupuje za poklon i priča o njima,zbilja su izvrsne!

P.A

Čarobne rupičaste naočale

Nedavno sam naručila rupičaste naočale i oduševljena sam. Imam kratkovidnost skoro -4,75 i astigmatizam i još neki poremećaj očiju. Čim sam stavila rupičaste naočale na oči odmah sam počela dobivati oštru i jasnu sliku predmeta što bez klasičnih naočala do sad nije bilo moguće. I mama je isprobala i odmah mi ih je uzela jer se dogodilo da s njima jasno vidi predmete što ju je oduševilo pa je rekla da će i sebi jedne naručiti. Da ne zaboravim da sam ih dala i susjedi koja nosi naočale i ona je odmah primjetila da naočale funkcioniraju. Hvala vam neizmjerno!

Upala krajnika i infekcije

Trebao sam operirati krajnike jer su bile jako učestale upale i infekcije, ali sa vašim citrofitom sada sam skroz dobro, imunitet mi je puno jači i dobro se osjećam, hvala vam na njegovoj preporuci, a ja ga preporučam i drugima.

Ž.O

Citrofit pomaže pri probavnim smetnjama

Od kada koristim vaš preparat Citrofit nemam više probavnih smetnji, stolica mi je redovita svaki dan u isto vrijeme, hvala.

V.P

Citrofit i Kalinji uspiješno liječe alergije

-Na vaš savjet uzimala sam citrofit i kalinji i alergije su se odmah smanjile a nakon nekog vremena i povukle, puno hvala.

-Redovitim uzimanjem citrofita porodica i ja više nismo prehlađeni svaki tren i svaka upala nam jako brzo prođe. Citrofit je jako dobra stvar, hvala.
-Redovitim uzimanjem kalinjija više ne uzimam nikakve lijekove za regulaciju tlaka, sada je normalan, a uz to sam i smirenija.

M.P

Citrofit rješava Escherichia coli

Godinama sam imala problema sa escherichia coli. Nakon 40 dana redovnog uzimanja citrofita ona je nestala. Jako sam sretna i zahvalna.

V.M

Citrofit protiv gnojne angine

Djetetu je dijagnosticirana gnojna angina. Davala sam mu 3x15 kapi Citrofita, i već u roku od dva dana gnojna angina se povukla, ali sam nastavila davati istu dozu, i na slijedećoj kontroli za par dana dijete je bilo zdravo. Lječnici nisu mogli vjerovati da se gnojna angina u potpunosti povukla, puno hvala na izlječenju. Svima preporučam Citrofit i znam da će te biti jako zadovoljni.

I.B

Kako djeluje Citrofit kod temperature i groznice

Ujutro sam trebao imati poslovni sastanak, a tu večer me tresla groznica s temperaturom. Popio sam 70 kapi Citrofita, prvo je mene "zdrmalo", ubrzo sam zaspao i ujutro bio svjež i sposoban za sastanak. Mislim da na takvu količinu i gorčinu niti jedna bakterija ne može preživjeti. Zahvalan sam što se takav proizvod nalazi na našem tržištu.

B.R

Izlječenje E.coli i C.albicans zahvaljujući Citrofitu

Dragi moji, hvala Vam od srca na ovom genijalnom proizvodu. Ja sam godinama imala problema sa E.coli i C.albicans, posjetila sam gomilu liječnika i popila tonu antibiotika uz korištenje vaginaleta i baš kad sam počela gubiti svu nadu da ću ikad ponovno biti zdrava u biljnoj apoteci Aloe Vera u Splitu sam naišla na CITROFIT.

Snježana R.