Izlječenje E.coli i C.albicans zahvaljujući Citrofitu

Dragi moji, hvala Vam od srca na ovom genijalnom proizvodu. Ja sam godinama imala problema sa E.coli i C.albicans, posjetila sam gomilu liječnika i popila tonu antibiotika uz korištenje vaginaleta i baš kad sam počela gubiti svu nadu da ću ikad ponovno biti zdrava u biljnoj apoteci Aloe Vera u Splitu sam naišla na CITROFIT.

Cijela 4 DANA bila su potrebna da ozdravim! Baš kao što mi je rekla magistra prilikom kupnje, a ja joj nisam povjerovala. Ali istina je, ove su kapi čudotvorne.
A što Vam još reći osim –od srca hvala! Ja sam svoje poznanice sa ovakvim problemima već informirala o ovom čudesnom lijeku i naravno ozdravile su.

Probajte ostaviti koju brošuricu po splitskim ginekološkim ordinacijama, naime mnoge žene i djevojke ovdje imaju takvih problema i nažalost sve prolaze isti mučan put poput mene, a neke se nikad i ne izliječe. Mnogi liječnici ne žele priznati da je narodna medicina daleko učinkovitija od mora antibiotika koje su mnoge žene prisiljene piti, rezultati su uvijek kratkotrajni (jojo efekt).

Snježana R.
Vrsta iskustva: 
Povezano: