Kristalna piramida

1314,00 Kn1200,00 Kn
-+
Vrsta proizvoda: 
Brend: 

Detalji o proizvodu:

Transformirajte svoj prostor pomoću Meru čakre, najmoćnijeg drevnog alata u Vastu-u, 3-D obliku Sri yantre. Ova preljepo izrađena piramida izrađena je u potpunosti od kristalnog stakla i kada je postavljena, stvara pozitivan protok energije za ukupnu sreću i pogodnost. Poboljšajte suptilne vibracije u vašem životnom i radnom okruženju kako biste poboljšali komunikaciju, finansije, zdravlje, odnose i unutrašnji mir.

Meru čakra je jedan od najvažnijih alata koji se koriste u Vasatijevoj nauci, zajedno sa Piramidom Vasati. Stigla je sa dugogodišnjim stručnim istraživanjem o drevnim Vastu šastrima.

Dizajn i funkcija
Ova preljepa piramida je trodimenzionalni oblik Šri Yantre (povremeno poznat kao Money Yantra). Najveću preciznost u proizvodnji čine ovu Meru čakru nejednako u svojoj estetici i njegovom energetskom efektu. Meru čakra je ispitivana prema kriterijumima LIFE TEST® pomoću meridijskog mjerenja energije (sa "Prognos") u dvostrukom slepom testu i zaključen je kao "energetski veoma dobar".
Sri Yantra je "kosmogram" - grafička reprezentacija univerzalnih procesa stvaranja, održavanja i uništenja. Ove aspekte univerzuma predstavljaju tri kruga unutar Yantre. Kada su ovi krugovi podignuti u ovom 3D obliku  on predstavlja simbol planine Sumeru koji balansira cijeli svemir i sadrži sve svjetove koje se nalaze na planini Sumeru, kako je opisano u Puranama. Zbog toga se zove "Meru Prastha" ili "Meru Chakra".
Ovde su primljena duhovna otkrića. Uključuje sve znanje i sve elemente. Neke Vedske škole objašnjavaju da ova piramida postaje bozanstveno naselje Maha Tripur Sundari.

 
Više pogodnosti
"Sri Yantra" doslovno se prevodi kao "instrument za bogatstvo". Ali, iako se ovo može veoma profitabilno uzeti po ličnoj vrijednosti, tu je još više od novca. Baš kao što je bogatstvo "spoljašnjeg" svijeta koji odražava kao obilje resursa, postoji bogatstvo "unutrašnjeg" svijeta ili obilje duhovnosti.

Šri Yantra, pojačan i uvećan u svojoj trodimenzionalnoj formi, ima potencijal da donosi ne samo moćne materijale, već i podržava duboke transformacije u svesnosti svakoga tko želi  iskreno rasti i duhovno razvijati.

 Razmislite na trenutak kako biste želeli da se vaš život transformiše?