O nama

Bio-Rama d.o.o. je poduzeće koje se bavi promoviranjem i prakticiranjem vedskih znanosti.

Vede znače znanje i u njima je sadržano neprocjenjivo znanje iz svih oblasti, pa su tako mnogi znanstvenici iz fizike, metafizike, arheologije, kemije, astronomije, ratovanja, književnosti, medicine, arhitekture i mnogih drugih već danas dobili razna priznanja, doktorate, Nobelove nagrade itd.

Bio-Rama se usmjerila na dvije znanosti koje su na neki način nerazdvojive.

Radi se o ayurvedskoj medicini i vastu inženjeringu.

Cilj našeg rada je kroz te dvije znanosti pronaći uzroke – temelje problema kod čovjeka što se tiče zdravlja (tijela i uma – psihe), financija i međuljudskih odnosa.

Ako se pronađu uzroci same posljedice kakve god da jesu će same po sebi nestati.

Radimo preglede tijela i uma, preglede stambenih i poslovnih objekata, te naravno i uz sve to nastojimo dovesti u red – harmoniju, naravno ovisno o spremnosti na neke od promjena i s druge strane, jer Ayurveda kaže da liječi sve bolesti, ali ne svakog čovjeka, znači potrebna i suradnja i sa druge strane, jer na neki način moramo prihvatiti odgovornost za naše stanje, što je prvi korak ka poboljšanju stanja bilo u tijelu ili prostoru.

Ako surađujemo i želimo si dobro onda smo zajedno na pravom putu uspjeha, i mi Vam stojimo na raspolaganju.

Kako je sve počelo

Firma Bio-Rama otvorena je 1996. godine s ciljem promoviranja Vedskih znanosti i zdravog načina života. Direktor firme je magistar ayurvedske medicine i Vastu-a Dinko Bilić.

Dinko Bilić rodio se 1962. godine u Virovitici. Studirao je na fakultetu Tjelesne i Zdravstvene Kulture u Beogradu.

Tokom studija najviše su ga zanimali medicinski predmeti, kao što su anatomija, fiziologija, biologija, kineziterapija i masaža, koje su studentima predavali profesori Beogradskog medicinskog fakulteta.

Nakon toga, što je diplomirao 1986. godine, Dinko Bilić se počeo zanimati za prirodni načini liječenja. Počinje prakticirati masažu, bioenergiju i kiropraktiku. Oduševljen rezultatima prirodnog načina liječenja, želi proširiti svoje znanje i 1992. godine počinje studirati Ayurvedu.

Svake godine Dinko Bilić odlazi na ayurvdske seminare u Indiju, Austriju, Njemačku i Švedsku. 1992. godine završava školovanje za Vastu-savjetnika i nastavlja studije Vastu-a.

Godine 1996. Dinko otvara firmu Bio-Rama i počinje liječničku praksu. Uskoro firma Bio-Rama potpisuje ugovor o suradnji sa European Academy of Vedic Sciencies i Florida Vedic College.

Godine 1999. Dinko Bilić dobiva diplomu učitelja i majstora Reki od klasične USUI Reiki škole.

Godine 2000. polaže ispite iz Ayurvedske dijagnostike, Panča-karme i dijetetike na Jiva Research Institute.

Godine 2003. dr. Bilić polaže za arhitekta Vastu-a i ubrzo nakon toga dobiva diplomu zvaničnog Vastu-učitelja u Hrvatskoj.

Dinko nastavlja školovanja iz Ayurvede i 2004. godine dobiva zvanje diplomiranog specijalista Ayurvede, a 2005. godine dobiva magisterij iz Ayurvede i Vastu-a.

Njegova školovanja popraćena su mnogim istraživačkim radovima na području Ayurvede i Vastu-a.

 

Godine 1994. Dinko dobiva inicijaciju u bhakti-yogi. Godine 1997. diplomira za učitelja aštanga-yoge na Vedskoj Akademiji u Njemačkoj, iste godine dobiva zvanje učitelja (brahmane) u bhakti-yogi.

2007. godine Dinko završava svoju “Veliku knjigu o Ayurvedi – Danvantari Ayurveda”. Dinko Bilić sada priprema doktorat iz Ayurvede.

Naši ciljevi

 • Prezentiranje Vedskih znanosti
 • Edukacija preko Interneta
 • Izdanje edukativnih knjiga i DVD-a
 • Promoviranje zdravog načina života
 • Promoviranje prirodnih načina liječenja i proizvoda
 • Sudjelovanje na sajmovima i seminarima

Bio-Rama vam nudi:

 • Ayurvedske preglede i tretmane
 • Masažu, kiropraktiku, kineziterapiju
 • Prirodne proizvode
 • Projektiranje i korekciju prostorija po Vastu
 • Edukativne knjige i DVD
 • Školovanja ayurvede i Vastu-a
 • Vježbe yoge (Virovitica)

Garancija kvalitete

Bio-Rama vam garantira visoku kvalitetu usluga i proizvoda. Nudimo samo svježe i kvalitetne proizvode. Tokom tretmana za svakog pacijenta se koriste nova ulja.

Svaki pacijent dobije novi ručnik. Osoblje se tušira minimum dva puta dnevno i nosi čistu odjeću.

Preglede obavlja sam mr. sc. Dinko Bilić, a terapije radi kvalificirano osoblje.

Svakome pacijentu posvećujemo puno vremena i pažnje, tretmani često traju više od dva sata.