Sokovi

Sok 100% Aronia BIO

aronija sok 100 %
75,50 Kn

Aronija je bogata bioflavonoidima, vitaminima C, A, E, B2, B6, B9, kalcijem, kalijem, željezom, manganom i fosforom.

Karakteristike proizvoda:

Napi. jogurt Lassi Mango

Napitak od jogurta Lassi Mango bio rama
20,50 Kn

LASSI NAPITAK je lagan i osvježavajući napitak od jogurta, manga, ružine vodice i odabranih začina.Odličan je kao osvježenje unutar dana. Idealan za međuobrok. Revitalizira osjetila, ujedno je lagan i hranjiv. Najbolje upotrijebiti do/LOT broj: otisnuto na ambalaži. Protresti prije otvaranja. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku dobro zatvoreno i konzumirati unutar 2 dana.


Posebni atributi:
Organski.
Fairtrade.
Ambalaža se može reciklirati.

Upute čuvanja:
Čuvati u hladnjaku.

Napi. jogurt Lassi Banana

napitak od jogurta Lassi banana bio rama
20,50 Kn

LASSI NAPITAK je lagan i osvježavajući napitak od jogurta, banane, ružine vodice i odabranih začina. Revitalizira osjetila, ujedno je lagan, zdrav i hranjiv. Najbolje upotrijebiti do/LOT broj: otisnuto na ambalaži. Protresti prije otvaranja. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku dobro zatvoreno i konzumirati unutar 2 dana.
Posebni atributi:
Organski.
Fairtrade.
Ambalaža se može reciklirati.

Upute čuvanja:
Čuvati u hladnjaku.

Sok Goji+Vitamin C

Sok Goji + Vitamin C
40,00 Kn

Goji bobice (lycium barbarum) koju zbog tvari koje dižu količinu seratonina (hormona sreće) u krvi, još zovu bobicom sreće, porijeklom je iz središnje Azije.

Od davnina ova biljka se smatra plodom zdravlja, ljepote, vitalnosti i dugovječnosti. Radi mnoštva antioskidanasa, vitamina A, B, D, P te čak 11 karotenoida koji uključuju beta-karoten, flavonoide, polisaharide i zeaksantine goji bobice se koriste za usporavanje starenja i dizanje imuniteta. S toga utječu na poboljšanje zdravlja organizma te se dodaju prehrani u razne svrhe.

Aloe Vera sok

sok od aloë vere bio rama
120,00 Kn

ALOE VERA (Aloe barbardensis Miller) je trajna biljka iz obitelji ljiljana (Liliaceae). Prirodno raste u podneblju sa toplom i suhom klimom, za nju su najbolji uvjeti gdje je prosječna temperatura iznad 22ºC (Meksiko, Karibi, Afrika, Kalifornija, Teksas…). Aloe Vera je zeljasta biljka, listovi su mesnati, blijedo zeleni, na rubu pilasti sa bodljama. U lišću se nalazi gel, tj. želatinozna masa koja je bogata vitaminima, mineralima, aminokiselinama, enzimima.

Lassi Pina Colada

napitak od jogurta lasi
20,50 Kn

LASSI NAPITAK je lagan i osvježavajući napitak od jogurta, ananasa i kokosa, ružine vodice i odabranih začina.Odličan je kao osvježenje unutar dana. Idealan za međuobrok. Revitalizira osjetila, ujedno je lagan i hranjiv. Najbolje upotrijebiti do/LOT broj: otisnuto na ambalaži. Protresti prije otvaranja. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku dobro zatvoreno i konzumirati unutar 2 dana.