Dijagnostike

Ayurvedska dijagnostika

ayurvedska diagnostika

Ayurvedska dijagnostika je vrlo stara i funkcionalna. Njome možemo vidjeti uzroke mnogih poremećaja u tijelu - doša, dhatua, suptilnog tijela i drugo.

Dijagnostika je jako bitna za pravilno odreðivanje tretmana i lijekova, pravilnih savjeta prehrane, ponašanja i razmišljanja.

Dijagnostika iz ayurvede se koristi u mnogim medicinama svijeta naročito u kineskoj medicini, a u alopatskoj medicini se ranije učila na medicinskom fakultetu i stariji liječnici su je koristili.

Biorezonantna dijagnostika

metatron

Metatron

Istraživači u Institutu su stvorili sustav, koji omogućuje traganje za bilo kakvim stanjem u tijelu kroz promjene u valnim karakteristikama tkiva u tijelu. Nelinearni sustavi analize (NLS) su najnaprednije informacijske tehnologije dostupne u ovom stoljeću, a mogu se smatrati najizvanrednijim i najnaprednijim dostignućem moderne prirodne znanosti.  Dijagnostička oprema je temeljena na spektralnoj analizi u vrtlogu magnetskog polja bilo kojeg biološkog objekta. To je prilično jedinstveno i neusporedivo u svijetu danas.

Time Waver

 

TimeWaver je sustav kvantno - fizičkog Informacijskog polja dizajniran kako bi Vam pomogao analizirati veze i produbiti nivoe unutar Informacijskog polja te ih optimizirati novim informacijama.

Kao temelj analize i optimizacije, TimeWaver koristi informacije i svijest koji su važni u svim relevantnim životnim područjima. Čak je i Max Planck definirao stvarnost prvenstveno kao informaciju, a ne kao materiju.

Svijest i informacije

Healy

healy bio rama ,um, čakre,bol,stres,napetost,umor,aura

Healy - frekvencije za Vaš život

Bilo za zdravlje, wellness, fitness, ljepotu ili um, Healy je iznimno svestran. Ovaj mali multitalentirani uređaj ima prave programe za sva važna područja u Vašem životu. Healy ima specifične frekvencije i fine struje koje se mogu upotrijebiti bilo kada, čak i kad ste izvan kuće, te Vam pomoći na svim razinama.

Healy Vam omogućava da analizirate vlastite, individualne frekvencije u bilo kojem trenutku i pomaže Vam da poboljšate svoju dobrobit na holistički i održivi način.