Healy

Bilo za zdravlje, wellness, fitness, ljepotu ili um, Healy je iznimno svestran. Ovaj mali multitalentirani uređaj ima prave programe za sva važna područja u Vašem životu. Healy ima specifične frekvencije i fine struje koje se mogu upotrijebiti bilo kada, čak i kad ste izvan kuće, te Vam pomoći na svim razinama.

Healy Vam omogućava da analizirate vlastite, individualne frekvencije u bilo kojem trenutku i pomaže Vam da poboljšate svoju dobrobit na holistički i održivi način.

Dizajn bez nasasdfsaflova | Bio Rama Healy

Healy se može koristiti protiv mnogih bolesti, za mentalno jačanje, sport, wellness, odmor i oporavak i omogućuje Vam da živite holistički zdravi život.

Healy je certificirani medicinski uređaj i prvi nosivi uređaj koji može liječiti mnoge bolesti, a kontrolira se pomoću smartphonea. Samo je potrebno odrediti frekvencije koje su Vam potrebne za liječenje i možete ga koristiti u svakoj situaciji i u svako doba dana.

Drago nam je da ste zainteresirani za Healy!

Healy je nešto u potpunosti novo i drugačije.

Bilo za zdravlje, wellness, fitness, ljepotu ili um, Healy je iznimno svestran. Ovaj mali multitalentirani uređaj ima prave programe za sva važna područja u Vašem životu. Healy ima specifične frekvencije i fine struje koje se mogu upotrijebiti bilo kada, čak i kad ste izvan kuće, te Vam pomoći na svim razinama.

Uvijek prava frekvencija

Healy Vam omogućava da analizirate vlastite, individualne frekvencije u bilo kojem trenutku i pomaže Vam da poboljšate svoju dobrobit na holistički i održivi način. Vaše zdravlje i zadovoljstvo je naša želja – želimo Vam pomoću Healyja dati prave frekvencije kad god ih zatrebate.

Zdravlje počinje u stanicama

Za zdravlje stanica, potrebna je zdrava napetost stanične membrane.

Prema modelu koji su razvila dva znanstvenika, Robert O. Becker i Bjorn Nordenstorm, poremećena napetost stanične membrane jedna je od najčešćih uzroka gotovo svih akutnih i kroničnih bolesti. Healy je dizajniran kako bi Vam pomogao obnoviti zdravu napetost stanične membrane.

U našim stanicama u cijelom tijelu, naboji se kreću u različitim frekvencijama. Prema spomenutom modelu, napetost stanične membrane može se smanjiti s godinama ili zbog bolesti. Taj proces može dovesti do bolova, upala i smrti stanica.

Svrha Healyja je da neutralizira taj proces odgovarajućim nabojima i frekvencijama te da ga obrne ako je potrebno.

fitness | Bio Rama Healy

Razvio ga je Marcus Schmieke

Healy je razvio Marcus Schmieke, izumitelj TimeWaver Systemsa, u suradnji s internacionalnim timom liječnika, znanstvenika i inženjera.

Nakon deset uspješnih godina s TimaWaverom, poželio je izraditi terapeutske sisteme i protokole koje je razvio, a čija je djelotvornost dokazana u praksi više tisuća puta, dostupna svima.

Za Vaše zdravlje

Healy je certificirani medicinski uređaj i prvi nosivi uređaj koji može liječiti mnoge bolesti, a kontrolira se pomoću smartphonea. Samo je potrebno odrediti frekvencije koje su Vam potrebne za liječenje i možete ga koristiti u svakoj situaciji i u svako doba dana.

Healy se može koristiti protiv mnogih bolesti, za mentalno jačanje, sport, wellness, ljepotu ili oporavak. Naš cilj je svima omogućiti priliku da žive holistički zdravi život.

Healy aplikacija

Healyjeva svestranost

Healy je ceftificiran medicinski uređaj dizajniran kako bi pomogao Vašoj dobrobiti i zdravlju ako patite od akutnih ili kroničnih bolesti, kao što su bolovi, depresija, nesanica, kardiovaskularne bolesti, crijevni neurološki simptomi, simptomi stresa ili sloma živaca i mnogi drugi.

Za tijelo, duh i um

Sve što Vam je potrebno i, ako želite, još više prilika možete pronaći u malom prijenosnom uređaju i Healy aplikaciji. Možete pristupiti do preko 140 programa raspoređenih u 16 skupina programa koje možete lako poslati svom Healyju gdje god se nalazili.

Unutrašnje zdravlje i ljepota

Korištenje finih struja i specifičnih frekvencija dugo je bilo vrlo raširena i dobro istražena metoda. Healy Vam donosi taj oblik terapije u Vaš dom i može izliječiti mnoge bolesti, uključujući i mnoge simptome boli.

Healy Vam također nudi i brojne posebne programe za wellness, fitness, općenitu dobrobit i ljepotu. Bilo da ga koristite za pomoć pri spavanju, koncentraciji ili kao otpor stresu, Healy ima širok izbor programa koje možete individualno pohraniti na svoj smartphone i koristiti u bilo koje vrijeme, brzo i jednostavno.

Za bol, um i wellness

Mnogi se ljudi danas odlučuju za blagi ili alternativni lijek umjesto za jake lijekove. Healy je idealno društvo za to i nudi veliki izbor programa za sva važna područja života.

tt 0 | Bio Rama Healy

Program za grupno liječenje

Integrativna medicina

Vjerujemo da bi opsežan tretman trebao uključiti sve nivoe čovjeka, od tijela do uma.

Naše iskustvo pokazuje da se zdravlje ne razvija iz simptoma olakšanja, nego samo iz liječenja poremećaja koji su uzrokovani većim uzrocima i na dubljoj razini. Upravo to je terapeutski pristup koji koristi Healy.

Za cijelu obitelj

Naše iskustvo od 15 godina i kombinacija raznih terapeutskih metoda dizajnirani su kako bi Vam pomogli tretirati na dubljim razinama.

Ovi specijalni programi iz Nuno Ninove internacionalne klinike razvijeni su s ciljem omogućavanja snage, performanse, opuštanja ili čišćenja na svim razinama – za Vas i za Vašu cijelu obitelj.

poor | Bio Rama Healy

Medicinski dokazano

Otkrića u frekvencijskoj terapiji nikad nisu bila brojnija. Ova metoda terapije, prakticirana u cijelom svijetu, sada se može koristiti brzo i lako s Healy aplikacijom na smartphoneu.

Programi za medicinsku indikaciju dizajnirani su kako bi ponudili brzu pomoć kod mnogih rasprostranjenih bolesti. Programi su jednostavni za korištenje, sigurni su i bili su učestalo testirani.

Nuno Ninov zlatni ciklus

Nuno Nina: 15 godina iskustva

Neki od naših najvažnijih Healy programa razvijeni su zajedno s portugalskim direktorom klinike i istraživačem Nunom Ninom. Iskustvo iz Nuno Ninovog kliničkog rada podupire našu tezu da je poremećaj napetosti stanične membrane odgovoran za gotovo sve akutne i kronične bolesti.

Holističan. Sistematičan. Dugotrajan.

130 000 Nuno Ninovih zlatnih frekvencija nisu samo tretman. Punih 15 godina Nuno Nina je uspješno izliječio više od 45 000 pacijenata s dokazanim protokolima terapije u njegovim klinikama diljem svijeta. Istu tehnologiju naći ćete u Healyju, što će Vam dati direktni pristup cijeloj njegovoj stručnosti i iskustvu.

Čistoća

Ovaj program je dizajniran kako bi pomogao Vašem energetskom polju da se oporavi od bioenergetskog utjecaja otrova, toksina, nezdrave prehrane i ostalih negativnih faktora iz okoliša.

Njega

„Njega“ predstavlja pojam „njegovati“. Mi prepoznajemo oslabljeno bioenergetsko polje kao jedan od razloga za razvoj mnogih akutnih i kroničnih bolesti. Stvorite potrebne uvjete za oporavak i budite na oprezu od velikog broja bioenergetskih smetnji.

Energija

Sve osobe od kojih se zahtjeva da konstantno djeluju na visokoj razini trebaju redovitu pomoć. Bili to utrenirani sportaši, menadžeri pod stresom ili majke s djecom – „Energija“ je dizajnirana kako bi pomogla suprotstaviti se stresu bioenergetskim sredstvima.

healy couple 3 | Bio Rama Healy

Postojanje

Kako je „Balans“ dizajniran da pomogne tijelu, tako je „Postojanje“ dizajnirano da pomogne umu: namijenjeno je za pomoć u oporavku od emocionalnog stresa.

Balans

Fini balans između različitih tjelesnih funkcija jako je važan za naše postojanje. „Balans“ se odnosi na bioenergetsku ravnotežu bubrega, cirkulacije, limfnog sustava i hormona te je idealan za duboka bioenergetska balansiranja Vašeg vlastitog energetskog polja.

Opuštanje

Opuštanje i antistres – samo isključite i pustite svakodnevni stres. Stres je često uzrok hiperacidoze i neravnoteže u našem tijelu. Iz našeg iskustva, mnoge bolesti su rezultat kroničnog stresa.

Otpuštanje

Bol ima mnogo različitih uzroka. Na primjer, bol može biti simptom hiperacidoze u našim tkivima. U skladu s Healyjevim programima protiv boli, možete koristiti program „Otpuštanje“ iz Nuno Ninovog zlatnog ciklusa. Metodički radite u Vašem bioenergetskom polju kad god se u Vašem tijelu pojavi bol.

Zlatni ciklus

Nuno Ninov zlatni ciklus sadrži programe koji su cjelovita rješenja. Oni mogu biti korišteni kao potpora i mjere opreza kad god se osjećate loše, kad niste „pri sebi“ ili na Vas utječe vanjsko vrijeme.

Duboki ciklus

Programi dubokog ciklusa naziraju se na Nuno Ninovom sistemskom zlatnom ciklusu i predstavljaju specijaliziranu daljnju razvijenu varijantu programa od strane norveškog direktora klinike Jana Frederica Poleszinskog.

Grupa programa Bol

Označite uzročnike boli

Bol nije neovisna bolest, nego upozoravajući signal da nešto u tijelu i umu nije u redu.

Bol često ima jaki utjecaj na naše mišiće, zglobove, glavu ili tkiva i stoga je terapija protiv boli jedno od najvećih polja u modernoj medicini.

bol | Bio Rama Healy

Direktno tretiranje uzročnika boli

Healy frekvencijska terapija predstavlja idealnu alternativu za tretman mnogih simptoma povezanih s boli. Lokalno, sistemski, holistički.

Bol često može uzrokovati poremećena napetost stanične membrane.

Healy je dizajniran kako bi poboljšao napetost stanične membrane odgovarajućim strujama i frekvencijama te reducirao bol brzo i trajno.

stresssss | Bio Rama Healy

Grupa programa Psiha

Stres? Ne, hvala.

Psihološki i simptomi povezani sa stresom te poremećaji spavanja se dugo nalaze na vrhu liste modernih bolesti. Healy nudi mnoge programe za pravilno suprotstavljanje psihološkom stresu iz dana u dan.

U psihološkoj formi i balansu

Život postaje sve brži i brži, zahtjevi i pritisak se povećavaju te se naša psihološka ravnoteža može bržo „izbaciti iz tračnica“ i to ne samo kod odraslih ljudi. Ovaj Healy program može se stalno koristiti iznova, a idealno bi bilo početi ga koristiti prije nego što stvari postanu akutne.

Alternativna medicina s Healyjem

Istočnjački principi o životu i zdravlju postali su integrirani u naše društvo. Antička znanja o čakrama u tradicionalnoj kineskoj medicini inkorporirana su u Healy. Ovi Healy programi dizajnirani su kako bi stimulirali individualne čakre i vratile ih u balans.

Grupa programa San

Zdravi balans – duboki san

Radite li previše? Imate li mnogo odluka za donijeti svakog dana? Jeste li izloženi velikom stresu? Ako je Vaš odgovor da, Healy je baš za Vas.

Sastavili smo specijani program za ljude pod stresom u svakodnevnom životu. Healy je dizajniran kako bi Vam ponudio jedinstvenu potporu za duboku relaksaciju uma i tijela te Vam uz to pomogao oporaviti se od stresa, slabih živaca i poremećaja spavanja.

Čudesni repertoar

Ova grupa programa nudi Vam programe koji se mogu koristiti i u slučajevima depresije i anksioznosti.

Naš cilj je pomoći svima kako bi postigli zdrav, balansiran i opušten život.

Grupa programa Ljepota

Ljepota, wellness i sreća

Idealni znakovi zdravlja i unutarnjeg zadovoljstva su glatka koža, sjajne oči, zdravi zubi i prekrasna kosa.

Vanjska ljepota često reflektira unutarnje zadovoljstvo te su zato opuštanje i zdrava hormonalna ravnoteža važni za unutarnju i vanjsku ljepotu.

Healy ljepota

S ciljem ljepote na umu, razvili smo specijalnu Healy aplikaciju za Vašu kožu i kosu. Posebni program za protiv starenja dizajniran je kako bi Vam pomogao suprotstaviti se znakovima starenja, a naš program za unutarnju ljepotu dizajniran je kako bi Vam pomogao uspostaviti emocionalnu ravnotežu.

Naš posebno razvijen Healy ljepota program ima za cilj stimulaciju proizvodnje važnih hormona za područja unutarnje ljepote, starenja, kose i kože. Razmazite se Healyjem!

be | Bio Rama Healy

Grupa programa Koža i rane

Koža i rane

Healy Vam nudi specijanu aplikaciju za kožu i rane kojom možete tretirati mnoga stanja, kao što su akne i herpes. Ovaj tretman bi Vam trebao osigurati brzu pomoć za ozbiljne i akutne probleme.

Jednostavno i djelotvorno

Zajedno s Healyjevim programima za relaksaciju, ova grupa programa nudi Vam idealnu kombinaciju koja pomaže poboljšati unutarnju i vanjsku ljepotu.

Grupa programa Fitness

Potpora u sportu i fitnessu

Mnogi ljudi redovito se bave sportom kao zdravim balansom naspram stresnog svakodnevnog života ili karijere.

Dopustite Healy programima da Vam pomognu izgubiti na težini, izgraditi mišiće ili da Vam pomognu u oporavku, opuštanju, performansama, kondiciji ili u svrhu cirkulacije.

Healy fitness programi dizajnirani su kako bi Vam omogućili da trajno poboljšate svoju sportsku izvedbu i budete uspješni „na duge staze“.

Grupa programa Škola, učenje

Učenje i opuštanje

Današnjih dana, čak se i mladi ljudi nalaze pod rastućim stresom: stres od ispita, psihološka napetost, stres od ocjena, anksioznost itd. Bilo to u školi ili na faksu, mladi ljudi nalaze se pod velikim pritiskom da budu što bolji, a još nisu niti započeli sa svojim radnim vijekom.

To se često manifestira kao problem u koncentraciji, slabi živci, ovisnost, kompulzivne neuroze ili depresija.

Aktivni i kreativni

Healy nudi programe koji su dizajnirani kako bi Vam pomogli u pamćenju, koncentraciji, redukciji stresa, kreativnosti i kod problema u učenju.

To omogućava učenicima i studentima – a posebno tijekom ispita – da profitiraju pomoću Healyjeve tehnologije. Cilj je poboljšati učenje i koncentraciju te postići zdraviji i dublji san.

Jednostavno korištenje

Healy: Jednostavno za sve

Raspon aplikacija opisanih ovdje daje Vam ideju o tome što Healy ima za ponuditi – najnoviju medicinsku tehnologiju za svakoga.

Bilo da radite u uredu, bavite se sportom ili ste pod velikim stresom, morate upravljati kućanstvom ili se brinuti za djecu ili imate ozbiljnu bolest, raznolikost Healy aplikacija je jedinstvena i pomoći će Vam u svim navedenim područjima.

opus | Bio Rama Healy

Brzo i jednostavno

Healy je jednostavan za korištenje pomoću smartphonea ili tableta. Možete jednostavno provesti svoj osobni tretman s različitim elektrodama.

Specijalne ušne elektrode prilagođene su svim programima koji su potpora za um; samoprijanjajuće elektrode su posebno prigodne za lokaliziranu terapiju protiv boli; mi preporučamo elektrode koje se postavljaju oko ruke za sistemske tretmane koje nudi Nuno Nina.

Healy Medicinski oblak

Naš Healy Medicinski oblak

Ako imate medicinska pitanja, nudimo Vam dodatnu prvorazrednu uslugu: s Healy aplikacijom možete pozvati mrežu iskusnih terapeuta, doktora i naturopata preko našeg Medicinskog oblaka i dogovoriti virtualne konzultacije.

Healy nudi jedinstvenu priliku instantnog slanja individualiziranih programa koji su sastavljeni posebno za Vas, direktno na Vašu Healy aplikaciju preko Medicinskog oblaka.

Jednostavno rukovanje za sve korisnike

Programi laki za korištenje, bez potrebe za dodatnim objašnjavanjem i jednostavni – to je cilj Healy aplikacije. Više od svega drugoga, mi Vam želimo pomoći u Vašoj vlastitoj brizi za zdravlje – brzo i efikasno.

Odlučite se sami

Također, jednostavno je nabaviti ili automatski downloadati nove programe. Mi Vam želimo omogućiti da Vi i Vaša obitelj sastavite svoj osobni Healy. Točno onako kako Vi želite i prema Vašim potrebama.

 

Naručite ovu uslugu u

Bio-Rami: