Citrofit

81,00 Kn
-+
Vrsta proizvoda: 
Brend: 
Tagovi: 

Detalji o proizvodu:

Citrofit®  RAĐEN PO IZVORNOJ RECEPTURI DR. HARICHA

 

Preko naših partnera u SAD-u sada Vam možemo ponuditi Citrofit: bioflavonoidni koncentrat sintetiziran iz sjemena i pulpe grejpa.  Ovo je izuzetno moćan i učinkovit baktericidni i fungicidni spoj širokog spektra djelovanja sa antivirusnim i anti-parazitskim svojstvima.  Citrofit se priprema iz sjemenki, pulpe i bijele membrane grejpa (Citrus grandis).

 Citrofit je koncentrirani ekstrakt sjemenki grejpa, razvijen nakon niza godina istraživanja, od strane osnivača proizvođača, dr. Jakoba Haricha. Patentirani postupak ekstrakcije štiti Citrofit od krivotvorenja.  Ova tehnologija omogućuje očuvanje aktivnih svojstava ekstrakta koja pridonose njegovoj učinkovitosti protiv bakterija i gljivica.

   
Želimo Vam predstaviti stari Citrofit® koji je u Hrvatskoj prodavan 20 godina kao dodatak prehrani, ali od sredine ožujka 2019. godine ima novu deklaraciju: «Prirodno biljno sredstvo za poboljšanje kvalitete životnih uvjeta i prostora: za čišćenje, osvježavanje i mirisanje prostora, te kao aditiv u kozmetici.».

Napominjemo da je proizvod potpuno isti kakav se prodavao i do sada.

Iako je ekstrakt sjemenke grejpa bio poznat još u urođeničkim plemenima iz Australije, za nas je on "novi" proizvod.     

Nakon gutanja: Ne očekuju se simptomi.

Primjena:

Citrofit se pokazao dobrim kod širokog spektra bakterija, virusa, parazita i gljivica.

Više o ekstraktu sjemenke grejpa možete naći u knjizi "Čudo u sjemenci grejpa" Shalila Sharamon i Bodo J. Baginsky.

Potvrđeno je, da Citrofit nije toksičan i ne gubi svojstva ako se upotrebljava duže vremena. Također, zanimljivo je to, da mikroorganizmi  ne razvijaju prema njemu imunitet.

Istraživanja poznatih instituta pokazala su da ekstrakt ima široke mogućnosti djelovanja.

Proizvod ne sadrži životinjske sastojke.

Na samoj deklaraciji je i broj patenta dr. Haricha koji je dokazao veliku antimikrobnu moć Citrofita® koji je istovremeno neškodljiv za dobre bakterije, te nije štetan za ljude, životinje, kao ni okoliš.

Citrofit® - Dr. Harichov ekstrakt sjemenki grejpa je univerzalno prirodno sredstvo i može se koristiti bilo gdje gdje je potrebna zaštita i pomoć od mikroba, bakterija, virusa, gljivica i drugih štetnih mikroorganizama.


Citrofit® je izvorni ekstrakt sjemenki grejpa od Dr. Haricha (patentiran). Mnogi primitivni narodi, kao što su australski Aboridžini su znali za antimikrobni učinak koštice grejpa na bakterije, viruse, klice i gljivice.
Ali najprije, znanstveno istraživanje imunologa Dr. J. Haricha šezdesetih godina prošlog stoljeća i uvid u suvremenu biotehnologiju omogućio je razvoj djelotvornih sastojaka gorkih jezgri u upotrebljivom obliku. Rezultat dr. J. Harichovog patentiranog procesa ekstrakcije je visoko antimikrobna biokemijska tvar patentirana kao antimikrobni grapefruitseedextract (GSE), koji sadrži sve aktivne sastojke sjemenki grejpa u holističkom obliku.
 
Sastojci: destilirana  voda, citrus grandis ekstrakt 44%, od čega je aktivno 27%; proces US patent br. 5,425,944, Dr. J. Harich), biljni glicerin i askorbinska kiselina 
Sadrži: ekstrakt sjemenki grejpa, askorbinsku kiselinu i biljni glicerin)

Proizvođač i distributer za RH: Bio-Rama d.o.o.
Petra Berislavića 48,
33000 Virovitica

Zemlja podrijetla: USA

Čuvati izvan dohvata djece. U SLUČAJU DODIRA S KOŽOM: oprati velikom količinom vode kontaminirane dijelove. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ako ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati. Odložiti sadržaj/spremnik u skladu s lokalnim/nacionalnim/regionalnim propisima.
 
Sjemenke grejpa imaju vrlo snažne aktivne antimikrobne sastojke, koje ih prirodno štite od gljivica, štetnih bakterija i sličnog. U biokemijskom postupku ekstrakcije, razvijenom i patentiranom po Dr. J. Harich-u, ovi aktivni sastojci vezani su u kvaternarnu tvar i time zadržavaju prirodne mikroorganizme. Studije širom svijeta su pokazale da ne uzrokuju štetu ljudima, životinjama ili okolišu.

Za više primjena o pravom ekstraktu od sjemenki grejpa molimo informirajte se na besplatnom internetu i u raznoj besplatnoj literaturi.
U slučaju krive upotrebe ne preuzimamo nikakvu odgovornost.