ZAŠTO VAM TREBAJU NAOČALE SA RUPICOM

rupicaste naocale za vid | Bio-Rama ZAŠTO VAM TREBAJU NAOČALE SA RUPICOM

Naočale i kontaktne leće samo su štaka za vaše oči, a ne rješavaju pravi uzrok problema. Vaše će oči stoga s vremenom postati lijene i slabije. Pinhole naočale su alternativa vašim konvencionalnim naočalama koje pružaju jasan vid, kao i učinkovit sustav vježbanja očiju. To rezultira odgodom potrebe za naočalama kako starite i poboljšanjem kvalitete vida s vremenom. Ovakav tip naočala je apsolutno za sve koji provode puno vremena ispred računala, tableta, telefona.

KAKO BI VAŠE OČI ODRŽALE U FORMI i kako bi izbjegli slabljenje očnih mišića, morate ih trenirati kao i svaki drugi mišić na vašem tijelu.

KAKO RADI

hhh 1 | Bio-Rama ZAŠTO VAM TREBAJU NAOČALE SA RUPICOM

U slabom oku svjetlosne zrake koje ulaze u očnu leću nisu sve fokusirane na isto mjesto na mrežnici. Upotrebom leće s višestrukim rupicama mogu se vidjeti mnoge fokusirane slike. Također, očni mišići ne zahtijevaju napor jer su jedine zrake koje ulaze u oko već u fokusu. Stoga postoji dramatičan posljedični, opuštajući učinak.

KAKO KORISTITI

kkuj | Bio-Rama ZAŠTO VAM TREBAJU NAOČALE SA RUPICOM

Nosite rupice naočale kad god želite i niste ograničeni zakonskim ili sigurnosnim ograničenjima. Rupice naočale najbolje je nositi kada gledate TV ili čitate.

OPUSTITE OČI

iiii | Bio-Rama ZAŠTO VAM TREBAJU NAOČALE SA RUPICOM

UPOZORENJE!!!

Imajte na umu da se možete suočiti s krivotvorinama i da njihovi proizvodi neće učinkovito i ispravno utjecati na vaš vid.
Kada naručite naočale s rupicama u našoj trgovini, budite sigurni da su svi artikli autentični, i proizvedeni u skladu sa svim potrebnim standardima.

KAKO VJEŽBATI OČI POMOĆU NAOČALA SA RUPICAMA

Rotirajte oči od trokuta do trokuta u smjeru kazaljke na satu, 10 puta ili više. Zatim ponovite u smjeru suprotnom od kazaljke na satu.
Pomičite oči s jedne na drugu stranu između trokuta, 10 puta ili više. Ova radnja simulira Rapid Eye pokret.
Uzmite časopis ili knjigu. Držite ga ispružene ruke i odaberite jednu riječ. Koncentrirajte se na ovu riječ i polako pomičite ruke prema očima što bliže možete fokusirati. Zatim se ponovno polako pomaknite do duljine ruku, još uvijek koncentrirajući se na odabranu riječ. Ponovite 10 puta ili više.
Nikada ne nosite rupice naočale kada vozite ili obavljate bilo koju aktivnost gdje je potreban bočni vid. Ne koristiti kao sunčane naočale. Uvijek provjerite jesu li vaše naočale s rupicama čiste i provjerite da nema začepljenih rupica, vrlo je važno imati potpuni vid.

gggg 1 | Bio-Rama ZAŠTO VAM TREBAJU NAOČALE SA RUPICOM

Naočale koje mi preporučamo:

Ova stranica koristi "kolačiće" (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja stranice smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "Prihvaćam"