Citrofit i Kalinji uspiješno liječe alergije

-Na vaš savjet uzimala sam citrofit i kalinji i alergije su se odmah smanjile a nakon nekog vremena i povukle, puno hvala.

-Redovitim uzimanjem citrofita porodica i ja više nismo prehlađeni svaki tren i svaka upala nam jako brzo prođe. Citrofit je jako dobra stvar, hvala.
-Redovitim uzimanjem kalinjija više ne uzimam nikakve lijekove za regulaciju tlaka, sada je normalan, a uz to sam i smirenija.

-Svake godine ja i cijela porodica smo bili i više puta prehlađeni, redovite gripe, općenito veliki pad imuniteta je bio u cijeloj porodici. Redovitim uzimanjem citrofita, gripa se već dvije godine nije pojavila niti kod nijednog člana porodice, a ako se jave manje prehlade jako brzo nestanu, puno hvala vama i vašoj tvrtki što imate za nas čudestan dar prirode CITROFIT.

-Za vijeme gripa, pa čak i zadnje «svinjske» cijela moja porodica nije bili zaražena niti smo imali strah da će nam se išta dogoditi, citrofit bi svatko trebao imati u svojoj kućnoj ljekarni. Hvala vam na citrofitu i drugim vašim proizvodima koji su uistinu divni, prirodni i jako efikasni.

-Svi moji ukućani su počeli koristiti vaš Citrofit od kako sam se riješila crvenila i otvorenih rana na nogama, svi smo sretni jer nam je imunitet sada puno jači, od srca vam hvala.

M.P
Vrsta iskustva: