Immungold Ampule
77,00 Kn
-+
Vrsta proizvoda: 
Brend: 

Detalji o proizvodu:

Imunitet je složen sistem zaštite našeg tijela od štetnih vanjskih utjecaja (bakterija, virusa i parazita). Slaba i jednolična prehrana ga može oslabiti. Zato je važno da mu pružite sve potrebne vitamine i minerale da uredno odrađuje svoj posao.

Za jak imunitet nije dovoljno da se fokusirate samo na jednu stvar ili na jedan čudotvorni napitak ili recept. Dobar imunitet je rezultat raznovrsne prehrane jer u njemu igraju ulogu brojne hranjive tvari. Pored gore navedenih tu su i vitamin E i selenij. Iako su nedostaci ova dva nutrijenta rijetki, morali smo ih spomenuti jer oni također imaju važnu funkciju u našem imunološkom sistemu. Svi navedeni vitamini i minerali se lako mogu pokriti unosom raznovrsnog voća i povrća. Za vitamin C je bitno da voće ili povrće bude svježe jer on se u velikom postotku gubi kuhanjem.

Nudimo Vam zlatno rješenje ,kako se osloboditi gripe,prehlade i temperature. Ojačajte Vas imuni sistem na sasvim prirodan način i osjećajte se ugodno i bezbrižno tjekom hladnih dana.

Pakiranje je 10x10 ml.

Način uporabe: 1 ampula dnevno prije obroka.